Huvudbild för undefined

Hitta oss

Malmö Wine Club

Malmö Wine Club i samarbete med Grand öl & mat. Vår adress är Monbijougatan 17, 211 53 Malmö. Välkommen till oss på provning, vi tar endast emot förbokade platser.

info@swedenwineclub.se

Grand Öl & Mat

Köket i vår Krav-märkta restaurang serverar rätter tillagade på råvaror från lokala bönder och producenter. Inspirationen hämtas från såväl Asien som Norden. Ett nytt och spännande steg för oss på Grand! Konserter, kulturevenemang, DJ’s, quizkvällar och annat kul! Hos oss händer det ofta unika och roliga saker! Håll utkik i vårt kalendarium efter vad som är på gång och vad som gäller. Välkomna till Grand Malmö!

Sweden wine club logotyp mörk

Malmö Wine Club

Inspirerad av och nyfiken på fantastiska viner? Det ultimata vinet till nyskördad och lättkokt sparris? Bästa champagnen till heta ostron med chili?

Sweden Wine Club erbjuder provningar runt om i Sverige oavsett om det är kreativa menyer, helt ljuvlig choklad eller perfekt mjuk sötlakrits som avsmakas. Våra hängivna och kunniga sommelierer serverar visdom i glas oavsett om det är möhippegänget, bridgeklubben eller företagsledningen så bjuds en euforisk inblick i konsten att njuta av livet till fullo.

Karta

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt inspirerande nyhetsbrev

DinVinguides nyhetsbrev